Nieuw! Wandelkaart Zak van Zuid-Beveland

Projecten

Minimaps doet meer dan alleen plattegronden leveren. Zo hebben we wandelroutes uitgestippeld, speurtochten bedacht en getest, en grote, professionele plattegronden geproduceerd voor gemeenten. Daarnaast maken we ook folders, omgevingsplattegronden, flyers en visitekaartjes. Bekijk hieronder enkele voorbeelden en neem gerust contact op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Wij staan altijd open voor nieuwe, creatieve en uitdagende ideeën!

De afbeeldingen op deze pagina zijn verkleind om geschikt te maken voor online weergave. Uiteraard worden digitale bestanden in hoge resolutie opgemaakt en wordt al het drukwerk haarscherp afgeleverd.

 

Plattegrond aan de muur - Infopunt Oostkapelle

In het toeristische informatiepunt van Oostkapelle hangt een grote plattegrond van Walcheren, gemaakt door Minimaps. Op deze plattegrond staan alle fietsknooppunten, mountainbikeroutes, horeca-gelegenheden, musea, pluktuinen, en nog veel meer. Haarscherp afgedrukt op dibond.

Lees meer »

Bord met plattegrond voor buiten - Camping Het Hoge Licht

Voor Camping Het Hoge Licht heeft Minimaps een plattegrond ontwikkeld voor buiten. Campinggasten kunnen zo op ieder gewenst moment de kaart van Walcheren raadplegen. De plattegrond bevat alle informatie die voor de toerist interessant is. Uiteraard staat ook het fietsknooppuntnetwerk afgebeeld, en de locatie en het logo van de camping.

Lees meer »

Flyers - Rijwielshop Vlissingen

Minimaps heeft voor Rijwielshop Vlissingen strakke en minimalistische flyers gemaakt. Deze flyers zijn tweezijdig bedrukt en bevatten informatie in het Nederlands en Duits. Inclusief QR-code die direct doorverwijst naar de online boekingspagina.

Lees meer »

Flyers - Rens Petiet Tweewielers

Om toeristen die een fiets komen huren steeds te moeten uitleggen hoe ze bij het fietsroutenetwerk moeten komen, kost veel tijd. Daarom heeft Minimaps voor Rens Petiet Tweewielers een flyer gemaakt. Op deze flyer in A5-formaat staat een plattegrondje van de omgeving waarop duidelijk te zien is hoe je bij het dichtstbijzijnde fietsknooppunt kunt komen.

Lees meer »

Knooppuntkaart Walcheren - ParelDuyn & DuinRand

Minimaps heeft voor ParelDuyn Appartementen en Boomgaardcamping DuinRand handige afscheurblokken ontwikkeld. Deze blokken zijn te vergelijken met "kladblokken", maar dan bedrukt met de fietsknooppuntkaart van Walcheren. Uiteraard staan ook beide logo's erop, en is duidelijk weergegeven waar de appartementen en de camping zich bevinden.

Lees meer »

Grote plattegrond - Gemeente Goes

De plattegrond van de Gemeente Goes was verouderd en aan vervanging toe. Daarom heeft Minimaps een splinternieuwe plattegrond ontwikkeld waarop zowel de stad Goes als alle kernen van de gemeente te vinden zijn. De plattegrond is gedrukt als "klassieke" plattegrond die je in een aantal slagen helemaal kunt uitvouwen. Het uitgevouwen formaat is ongeveer 40 x 60 cm. Opgevouwen is de plattegrond exact even groot als een standaard folder, waardoor deze gemakkelijk in bestaande folderrekken te presenteren is.

Lees meer »

Rolstoelommetjes - Gemeente Reimerswaal

In samenwerking met de Gemeente Reimerswaal en Stichting Landschapsbeheer Zeeland heeft Minimaps een serie rolstoelommetjes letterlijk op de kaart gezet. De route is duidelijk gemarkeerd en afgedrukt op flyers in A5-formaat. De routes zijn te verkrijgen bij het gemeentehuis in Kruiningen, en bij verschillende zorginstellingen en toeristenpunten in de gemeente.

Lees meer »

Stadsplattegrond - Gemeente Vlissingen

In opdracht van de Gemeente Vlissingen en de Vlissingse Ondernemerscentrale heeft Minimaps een moderne plattegrond ontwikkeld van de Vlissingse  binnenstad. Toeristen die de stad bezoeken vinden op deze plattegrond alle bezienswaardigheden, attracties, musea, parkeerplaatsen en meer. De plattegrond is gedrukt als afscheurblok in A3-formaat, waarop gemakkelijk geschreven kan worden. Deze blokken zijn verspreid onder winkeliers en andere ondernemers. Als een ondernemer een vraag krijgt van een bezoeker over Vlissingen, dan kan hij/zij de betreffende locatie markeren op de kaart en vervolgens afscheuren en meegeven.

Lees meer »

Interactieve fietsroute - Gemeente Reimerswaal

Samen met de Gemeente Reimerswaal heeft Minimaps een fietsroute ontwikkeld langs projecten over duurzame energie. Bij ieder afstappunt hoort een QR-code waarmee je meer informatie kunt krijgen over de desbetreffende plek. De fietsroute is afgedrukt als folder.

Lees meer »

Fiets- en wandelkaarten - Kloeg Collection

Stel je voor dat je als hotelgast met een kaartje in de hand meteen vanuit je hotel kunt vertrekken voor een mooie fiets- of wandeltocht. Minimaps heeft dit mogelijk gemaakt voor gasten die verblijven in hotels van Kloeg Collection. Alle hotels bieden een serie fiets- en wandelroutekaarten aan, speciaal gemaakt voor het betreffende hotel. Ook stadswandelingen met prachtige foto's maken onderdeel uit van deze serie. De kaarten zijn opgemaakt in de huisstijl van Kloeg Collection en afgedrukt als folder.

Lees meer »

Vaarkaart - KANOA

Speciaal voor KANOA heeft Minimaps een vaarkaart ontwikkeld van het Veerse Meer. Op deze kaart staan vijf uitgestippelde kanoroutes. Alle relevante informatie is weergegeven, zoals toiletten, aanlegplaatsen én zelfs alle boeien met bijbehorend nummer. Zo weet je met deze kaart op zak altijd waar je uithangt op het Veerse Meer. Afgedrukt als folder (A4-formaat).

Lees meer »

Plattegrond van terrein - KANOA

Bij KANOA aan het Veerse Meer kun je meer dan alleen kanoën. Om bezoekers in één oogopslag duidelijk te maken wat er allemaal te doen is en waar je moet zijn, heeft Minimaps een grote plattegrond van het terrein ontworpen. Hierbij is gebruik gemaakt van de huisstijl van KANOA, aangevuld met strakke icoontjes, zodat ook buitenlandse bezoekers hun weg kunnen vinden.

Lees meer »

Wandelroutes - Camping 't Veerse Meer

Julian van Minimaps is er speciaal op uitgetrokken om de wandelpaden rondom Camping 't Veerse Meer in Wolphaartsdijk in kaart te brengen. Op basis hiervan zijn drie mooie wandelingen uitgestippeld die allemaal vertrekken vanaf de camping. De bijbehorende plattegrond is afgedrukt op A4-formaat.

Lees meer »

Scootterroutes - Dreambikesrental

Minimaps heeft voor Dreambikesrental in Koudekerke vier routes langs de hoogtepunten van Walcheren ontwikkeld. De routes zijn speciaal gemaakt voor de elektrische scooter en vertrekken uiteraard vanaf het verhuurbedrijf. De kaart en routes zijn afgedrukt als een folder.

Lees meer »

Informatiefolder - Hof Christina

Gasten die aankomen in Hof Christina willen vaak meteen een wandeling maken om de omgeving te verkennen. Speciaal hiervoor heeft Minimaps een plattegrond van de omgeving gemaakt, met daarop een wandelroute en andere nuttige informatie, zoals de supermarkt en horeca in de buurt. Deze plattegrond is afgedrukt in een folder, samen met informatie over de accommodatie.

Lees meer »

Schatkaart - Chocolademuseum

Als kinderen na een bezoek aan het Chocolademuseum in Middelburg nog energie over hebben, dan kunnen op jacht naar de schat! Met een een schatkaart in de hand lopen ze door het centrum van Middelburg. Door onderweg vragen te beantwoorden en raadsels op te lossen verzamelen ze een cijfercode. Alleen met de juiste code kan de schatkist in het museum geopend worden!

Lees meer »

Rondje Oosterschelde - Fietsreparatie Colijnsplaat

Het rondje Oosterschelde, via de stormvloedkering en Zeelandburg, is een populaire fietsroute. Daarom heeft Minimaps voor Fietsreparatie Colijnsplaat handzame plattegrondjes ontwikkeld. Naast bovengenoemde fietsroute staan ook alle andere fietsknooppunten in de omgeving vermeld.

Lees meer »

Ruiterroutes - De Eendracht

Speciaal voor landgoed De Eendracht heeft Minimaps een uitgebreide ruiterroutekaart ontwikkeld, inclusief een speciale route voor koetsen. Als koetsier in den vreemde kun je lastige obstakels tegenkomen, zoals fietstunnels of paaltjes op de weg. Voor fietsers en wandelaars vormen zulke obstakels geen probleem, maar voor een koets soms wel. Daarom zijn op deze plattegrond foto's geplaatst om ruiters en koetsiers wegwijs te helpen op onduidelijke of onoverzichtelijke punten. De foto's zijn zo nodig voorzien van icoontjes en pijlen om de situatie verder te verduidelijken. Deze plattegrond is afgedrukt op A3-formaat.

Lees meer »

Ruitterroutes - Sophie's Choice

Het bedenken van geschikte ruiterroutes vergt net even wat meer aandacht. Zo houden sommige paarden niet van fietstunnels, en hoe weet je als ruiter waar de duinen weer in moet als je over het strand rijdt. Samen met Sophie Huibregtse heeft Minimaps een handzaam kaartje ontwikkeld met ruiterroutes die vertrekken vanaf de manege. Kritieke momenten langs de route zijn verduidelijkt met icoontjes of een foto.

Lees meer »

Kaart aan de muur - Camping Innerduyn

Voor Camping Innerduyn hebben we maar liefst twee kaarten ontwikkeld. Een grote overzichtskaart van Walcheren van ongeveer 1 bij 1 meter en een kleine detailkaart van het gebied rondom de camping. De grote kaart is contour gesneden langs de rand van Walcheren. Dit geeft een speels effect. Op de kaart is rekening gehouden met specifieke wensen van de klant, zoals het aangegeven van de vliegplaats voor paragliders en het oplaadpunt voor elektrische auto's.

Lees meer »

Placemat - Vakantiepark Broedershoek

Vakantiepark Broedershoek vroeg Minimaps om een grote plattegrond van Walcheren te ontwikkelen die op de balie kon worden gelegd. Uiteindelijk zijn we samen uitgekomen bij een leverancier die inductiekookplaatbeschermers produceert. Dit materiaal is flexibel, kan met een doekje worden afgenomen, en de opdruk slijt niet.

Lees meer »